FAQ
Haspengouw Ziiingt

Veel gestelde vragen


#     Welke COVID-maatregelen zijn van kracht tijdens Haspengouw Ziiingt?

Wij organiseren ons evenement volgens de laatste COVID-maatregelen, steeds in samenspraak met de veiligheidsdiensten van Sint-Truiden. Momenteel zijn er geen maatregelen van kracht. Bekijk zeker ook 
info-coronavirus.be


#     Wat mag er meegenomen worden  Haspengouw Ziiingt?

Het is verboden om volgende voorwerpen mee te nemen: drank, voedsel, glas, blik, scherpe voorwerpen, wapens, chemische stoffen en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk beschouwd kan worden. Met een goed uitgevoerde toegangscontrole wordt de veiligheid van iedereen gegarandeerd. Grotere rugzakken en tassen zijn verboden. Alle handbagage groter dan 30cm x 20 x 10cm zal geweigerd worden.

Klik hier voor het volledig inhoudelijk reglement.#      Waar kunnen wij tickets kopen voor Haspengouw Ziiingt?

Haspengouw Ziiingt is een gratis evenement op de Grote Markt van Sint-Truiden.
De markt is vrij toegankelijk. VIP tickets kan je via deze website online bestellen.#      Waar kunnen we parkeren tijdens Haspengouw Ziiingt?

Als u met de wagen komt kan u best parkeren aan de Veemarkt
(Speelhoflaan, 3800 Sint-Truiden). Deze gratis parking ligt op 5 minuten wandelen van de Grote Markt. Bekijk ook zeker de parkeerinfo op de website van Sint-Truiden: https://www.sint-truiden.be/parkeren-in-sint-truiden


#      Zijn er drank- en eetvoorzieningen tijdens Haspengouw Ziiingt?

Op het plein worden water, frisdranken, pils, sterke bieren en wijn verkocht. De horecazaken op en rond de Grote Markt zijn open tijdens Haspengouw Ziiingt.


#      Werkt Haspengouw Ziiingt met een bonnensysteem?

Tijdens het festival kan je drankbonnen kopen aan onze kassa's. Dit kan zowel cash via je smartphone met bancontact. Je kan binnenkort ook op voorhand bonnen kopen, dan krijg je méér waar voor je geld.